Staat uw huis al lange tijd te koop en krijgt u het maar niet verkocht?!
De eerste indruk die uw woning wekt bij een potentiële koper, beïnvloedt het verdere verloop van het verkoopproces. Het kan de kandidaat afschrikken of juist zeer enthousiast maken.
Op dit moment staan woningen steeds langer in de etalage, maar u kunt hier zelf invloed op uitoefenen. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat huizen die op een professionele manier gerestyled zijn, sneller en voor een hogere prijs aan een nieuwe eigenaar kunnen worden gebracht.
Een verkoopstyliste is voor u dan ook echt een must.

Fase 1: Kennismaking

Er zal een kennismaking plaatsvinden waarbij ik als verkoopstyliste samen met u alle vertrekken van het huis (incl. indien aanwezig de tuin) bekijkt. Hierbij zullen de positieve maar ook knelpunten met u besproken worden. 
En er worden ideeën aangedragen met betrekking tot: restyling van huidige inrichting, het praktisch indelen, eventueel het aanschaffen van nieuwe accessoires of meubels, kleuradvies.

Fase 2: Basis restyling vanaf €299,-

De woonkamer, slaapkamer en een ander vertrek naar keuze zullen in 1 dagdeel omgetoverd worden tot een sfeervolle en aantrekkelijke ruimte.
Bij het restylen wordt er gebruik gemaakt van de aanwezige meubels en accessoires.
Ook zal ik zelf een aantal accessoires meenemen.
Indien u de gehele woning wilt restylen sta ik uiteraard graag voor u klaar.

Totale restyling vanaf €499,-

De woonkamer, keuken, badkamer en 3 slaapkamers zullen in 1 dagdeel gerestyled worden. Ook hierbij wordt gebruik gemaakt van de aanwezige meubels en accessoires.

Leegstaande woning?
Bent u zelf al verhuisd en staat uw huis er leeg en treurig bij? Geen zorgen, ik kan ook uw oude woning voorzien van meubilair en accessoires.
Fiona's Vision
Lindenlaan 24
3741 WP Baarn

Tel. nr.: 035 624 5860
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer over Fiona.

Fiona's Vision op Google Places, LinkedIn en Twitter.

KvK 50509373, Hilversum
BTW Nr.: NL167245922B01