Als makelaar ziet u dagelijks veel verschillende woningen van binnen. De ene woning is in uw ogen misschien makkelijker verkoopbaar dan de andere. Wat betreft het interieur en exterieur geeft u de verkoper het advies om de woning verkoopklaar te maken. U zult het met ons eens zijn dat de ene bewoner daar meer feeling voor heeft dan de ander.

Een verkoopstyling kan daarom nuttig zijn om u als makelaar te helpen een beter huis te presenteren. De eerste indruk is immers zeer bepalend voor de rest van het verkoopproces.

De meeste mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning beginnen bij het internet. Het is daarom belangrijk om de juiste foto's te plaatsen die het huis optimaal weergeven. Na een verkoopstyling kunt u de potentiële koper dus positief beïnvloeden tijdens een bezichtiging maar ook via de foto's op het internet.

Wanneer een kandidaat koper de stap heeft gezet voor een bezichtiging, gaat het voornamelijk om het gevoel dat mensen bij de woning krijgen.

Ik zorg ervoor dat de ruimtes functioneel zijn ingericht en de woning er sfeervol en schoon uitziet, zodat de geïnteresseerde koper zich reeds kan voorstellen hoe hij/zij hier zal wonen.

Een verkoopstyling verdient zich gemakkelijk terug: door snellere verkoop en een hogere verkoopprijs.

Neem voor een oriënterend gesprek vrijblijvend contact met mij op.

Fiona's Vision
Lindenlaan 24
3741 WP Baarn

Tel. nr.: 035 624 5860
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer over Fiona.

Fiona's Vision op Google Places, LinkedIn en Twitter.

KvK 50509373, Hilversum
BTW Nr.: NL167245922B01